PMD-B200P Uppdateringsguide för mjukvaruversion 2.0

Du kan ladda ned de senaste uppdateringarna för din Alpine-navigator.

PMD-B200P 2.0 Software Improvements – 08.10.2009

Software Improvements

Navigation

• Förbättrad systemvolymhantering vid byte mellan Bluetooth och navigator under pågående samtal

GPS-Mottagare

• Bug åtgärdad för tapp av GPS-mottagning
  • Bug åtgärdad om fjärrkontrollen blir oanvändbar vid inskrivning av waypoints

Bluetooth

• IFörbättrad nedladdning av telefonbok om inställningen är ALL (telefon + SIM), även om telefonen enbart stödjer nedladdning av kontakter från telefonen (ej SIM)
  • Förbättrad dekodningshastighet av VCARD vid sändning av multipla tecken via OPP
  • Maximerad bluetooth-volym udner samtal
  • Återställning av systemvolym när samtal avslutats
  • Förbättrad röstkvalitet
  • Bug åtgärdad för telefonboksnedladdning med Blackberrytelefoner

Requirements

Requirements

• High-speed-internetanslutning
  • PC med SD-kortläsare eller ingång för SD-kort
  • SD-kort (minimum 128 MB)

OBS: SDHC-kort stödjs ej

Instructions

Instructions

Download

Innan du fortsätter med firmware-uppdateringen, försäkra dig om att din PMD-B200P har mjukvara 2.0 installerad. nedan finner du två bilder för att klargöra vilken mjukvara du har

Εγκαταστήστε το λογισμικό 2.0

Bild av föregående mjukvara

Om du inte har den nya 2.0-mjukvaran, var god kontakta din lokala handlare.

Bild av mjukvara 2.0

Om du har den nyare 2.0-mjukvaran var god fortsätt till firmware-uppdateringen.