Programvaruuppdatering 1.400 till ICS-X8

Denna programvaruuppdatering är speciellt avsedd för användare av den Applänkstation ICS-X8. En programvara per enhet. Om du inte är säker på att du behöver denna uppdatering, vänligen kontakta din återförsäljare.

Viktigt

Vänligen uppdatera även din Nokia-telefon med den senaste versionen av Nokia Car Mode med MirrorLink.
Nokia MirrorLink till Symbian: ver.2.00(6030)
Nokia Car Mode till Symbian: ver.2.00(4)

Ladda ner programvaruuppdateringen

1. Innehåll programvaruuppdatering

• Aktivaterar NOKIA MirrorMode (full kontroll)
  • Möjliggör NOKIA Call
  • Kompatibilitet med NOKIA Drive med MeeGo (Nokia N9)
  • Kompatibilitet med Androidbaserade telefoner med MirrorLink kapacitet
  • Uppdaterad design av app-ikoner på ICS-X8
  • Buggfix och stabilitetsförbättringar

ICS-X8 Teknisk BETA- programvaruuppdatering version 1.400 Innehåll:

• iPod-musikuppspelning via USB-anslutning till iPhone 5 iPhone 5
      • Förbättrad telefonboksnedladdning ( iPhone 5 )
      • AppMode support, App switch is added
      • Aha application can be operated from X8
      • Aux Camera can be used now (composite signal, RCA)
      • 2nd incoming call (call waiting function)

2. Hur du uppdaterar din ICS-X8

Vänligen ladda ned och läs den detaljerade PDF-instruktionsmanualen nedan!

Se gärna även vår video "Update ICS-X8 to Software Version 1.200".

Please Note:

• The update procedure for Version 1.400 is the same as for previous update versions, like Version 1.201/1.200.
  • Pictures and movies might show older Firmware Versions. Your ICS-X8 unit must show the actual updated version in the Setup Menu.

Ladda ner manualen här:

Följande videoklipp visar uppdateringsproceduren:

1) Extrahera den nedladdade uppdateringsfilen “RAAG005A” till ett nyformaterat USB-minne.

2) Anslut USB-minnet till USB-anslutningen på ICS-X8.

3) Tryck på “OK”-knappen när uppdateringsmeddelandet visas på skärmen.

Under uppdateringen visas en förloppsindikator. Proceduren tar ca 10 minuter.

4) När mjukvaruuppdateringen är färdig startas ICS-X8 om automatiskt.

5) Stäng av tändningen, avlägsna USB-minnet, och starta tändningen igen för att slutföra uppdateringen. Kontrollera att rätt mjukvaruversion visas i displayen i setup-menyn.