Mjukvaruuppdatering för Bluetooth

Du kan ladda ned de senaste uppdateringarna för Alpines bluetooth-enheter.

1. Kompatibilitetslista

Om du kan para din mobiltelefon med din huvudenhet utan problem behöver du inte uppdatera mjukvaran.

Vi rekommenderar att du ser efter vad du har för Bluetooth-mjukvaruversion på din Alpine-produkt och jämför med mobiltelefonerna som listas i kompatibilitetslistan.

Var god välj din Alpine-produkt för ytterligare information.

CDE-103BT, CDE-113BT

CDE-104BTi, CDE-114BTi

CDE-125BT, CDE-126BT

INA-W910R

KCE-250BT

2. Ladda ned mjukvaruverktyget och mjukvaran

var god följ steg-för-steg-instruktionerna för att uppdatera din Alpine-enhet.

Cómo actualizar el software de su dispositivo Alpine

1. Ladda ned Bluetooth-mjukvaruverktyget till en PC med inbyggd Bluetooth eller Bluetooth-modul

2. Parkera och stäng av motorn. Lämna nyckeln i ACC-positionen.

3. Ställ in Bluetooth-kommunikationen med datorn och konfirmera senaste mjukvaruversionen i din Alpine-enhet.

4. Uppdatera Bluetooth-mjukvaran.

Varning

• Mukvaran varierar beroende på modell. Konfirmera mjukvaran före uppdatering.
  • Uppdatering kräver en dator med blåtandsmöjlighet.
  • Uppdatera inte blåtanden när du kör.
  • Stäng inte av tändningen på fordonet eller din huvudenhet när du gör uppdateringen. Uppdateringen kommer inte ske korrekt och enheten kan då bli obrukbar.
  • Uppdatering resulterar i att all användarinformation raderas: Inställningar, parade telefoner, och kontakter.

Requirements

Systemkrav

• Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2
  • Microsoft Windows Vista Home Premium
  • Microsoft Windows Vista Business

Anslutningskrav

• PC med inbyggd kommunikation eller Bluetooth-USB-enhet
  • Bluetooth-protokoll från WIDCOMM eller Microsoft
  • Kompatibel Alpine-enhet

Intel Celeron M CPU
410 @ 1.46GHz
1.46 GHz, 504MB RAM
OS: Windows XP SP2
Stack: WIDCOMM 5.1.0.4200

Intel Celeron CPU
1066MHz
1.06GHz, 240MB RAM
OS: Windows XP SP2
Stack: WIDCOMM 5.1.0.3300

Intel Core 2 Duo CPU
T7100 @ 1.80GHz
1.79GHz, 984MB RAM
OS: Windows XP SP2
Stack: WIDCOMM 5.1.0.1700

Intel Core 2 Duo CPU
T7100 @ 1.80GHz
1.79GHz, 984MB RAM
OS: Windows XP SP2
Stack: WIDCOMM 5.1.0.1700

Intel Core 2 Duo CPU
T7100 @ 1.80GHz
1.80GHz, 2039MB RAM
OS: Windows Vista
Business Stack:
Microsoft 6.0.6000.16398

Intel Core 2 Duo CPU
T7100 @ 1.80GHz
1.80GHz, 2039MB RAM
OS: Windows Vista
Business Stack:
Microsoft 6.0.6000.16398

Med följande Alpine produkter kan Bluetooth-modulen KCE-400BT uppdateras: IVA-D511R, IVA-D511RB, IVA-W520R, iXA-W404R, iDA-X305S, iDA-X313, iDA-X311, iDA-X311RR, iDA-X305, iDA-X303, iDA-X301, iDA-X301RR, CDA-105Ri, CDA-117Ri, CDA-118M, CDA-9886M, CDE-W203Ri, CDE-123R, CDE-112Ri, CDE-111R, CDE-111RM, CDE-102Ri, CDE-101R och CDE-101RM.

För produkter som inte listas ovan, var god kontakta din lokala återförsäljare.

Instructions

(1) Bluetooth mjukvaruuppdatering

Uppdateringsverktyget är en automatisk mjukvara som kommer guida dig genom uppdateringsproceduren.

1. Öppna "setup.exe" och följ instruktionerna på skärmen. Klicka sedan på "Next>".

3. Välj "Start Meny"-mappen i vilken du vill skapa en genväg för uppdateringsverktyget och klicka "Install", eller klicka enbart på "Install" om de förinställda direktiven är ok.

2. Välj mappen där du vill installera uppdateringsverktyget, klicka sedan på "Next>".

4. När installationen är färdig kommer nästa fönster upp. Klicka på "Finish". Ditt uppdateringsverktyg är nu installerat och färdigt att använda.

(2) Bluetooth Firmware-uppdatering

Var god välj det språk du vill att din användarmanual skall laddas ned i.

User Guide Video Instruction for Bluetooth Head Units (CDE-1xxBT)

Please click the image to start the Video Instruction. It can take a few seconds, before the video starts playing.

Download Video Instruction (29,2MB)